Här är exempel på några av de tjänster som GadgiT erbjuder

Rådgivning
Bollplank inför inköp av datorer. GadgiT ställer lite frågor och analyserar era behov och ger råd om vad ni ska tänka på vid inköp av datorer.

Strategisk rådgivning och bollblank
Många data och IT-ansvariga på företag har inte så lång erfarenhet och har bara sina systemleverantörers råd. GadgiT kan hjälpa er med en leverantörsoberoende rådgivning eller som bollblank vid funderingar.

Installation av datorer och kontorsmaskiner
Har ni köpt en ny dator eller andra kontorsmaskiner och behöver hjälp med uppackning och installation, så kan GadgiT hjälpa er med det.

Installation av programvara eller datortillbehör
Har ni köpt datortillbehör eller ett nytt program och är osäker på hur ni ska installera de, då kan GadgiT hjälpa er med det.

Genomgång av rutiner för säkerhetskopiering
Många, både företag, föreningar och organisationer inser inte vikten av säkerhetskopiering av data.
GadgiT har varit med om flera fall där man förlorat bilder på barnen, bokföringsunderlag, skolarbeten m.m. som gått förlorade då man slarvar med säkerhetskopiering. Informationen kan förloras på många sätt, tex, stöld, handhavandefel, hårddiskkrasch eller virusangrepp. Det är dyrt och tidskrävande att försöka rädda förlorad information.
GadgiT kan hjälpa er med att se över era behov och hjälpa er med hur man tar säkerhetskopior och rutiner för det.

Ominstallation av dator
Har det blivit dags att installera om datorn och du är osäker på hur man gör. GadgiT kan hjälpa er med det och samtidigt installera de senaste uppdateringarna.

Installation av TV, DVD, stereo m.m.
Har du köpt ny TV eller annan hemeletronik och har problem med att koppla ihop det och förstå hur det fungerar tillsammans. GadgiT kan hjälpa er med att koppla ihop det och visa er hur det fungerar.

 

Detta är en del av de saker GadgiT hjälpt privatpersoner, föreningar och företag med.
Kontakta GadgiT för information vad vad vi kan göra för er.